Eksempler og inspiration til dit CV

Dit CV kan være altafgørende for dit næste job. I en ansøgning vil dit CV typisk være det første arbejdsgiveren læser, og CV'et vurderes ofte på et par minutter. Det skal give den potentielle arbejdsgiver et hurtigt overblik over din uddannelse, erhvervserfaring, sprog/it-kompetencer, kurser samt personlige oplysninger – og ikke andet. Det gælder om at være kortfattet, skarp og fokuseret.

  • Lav et generelt ’brutto-CV’, som er et udkast med alle dine informationer. Når du ansøger en spændende stilling, sorterer, fremhæver og eventuelt uddyber du de informationer og erfaringer, der er vigtige i forhold til dette job.
  • Målret dit CV til det specifikke job, du søger. Arbejdsgiverne er interesserede i at se et CV, der viser, at du selv har tænkt over, hvordan du passer ind i stillingen.
  • Det typiske CV er struktureret omvendt kronologisk, så du opremser dine seneste erhvervserfaringer og uddannelser først. Et CV er typisk mellem 1-4 sider langt.

Vil du se, hvordan et CV kan se ud?

Vi har lavet et par eksempler – så har du noget at læne dig opad.


Opret dit CV hos Jobindex og lad jobbet finde dig

Du kan også oprette et online CV direkte her på Jobindex. Tusindvis af personer bliver hvert år fundet af arbejdsgivere og rekrutteringskonsulenter i vores CV-database og tilbudt job.

Opret dit CV på Jobindex