62.224 job matcher din søgning 62.224 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Holstebro - Lønkonsulent eller Lønbogholder søges

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Er du vild med at lave løn eller har du interesse for at lære det? Så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Her træder du ind i nogle frie og trygge rammer, hvor du kan udfolde og styrke dine evner med støtte fra gode og kompetente kolleger. Som lønkonsulent i Beierholms Outsourcing får du en alsidig hverdag og kommer til at løse et bredt spekter af opgaver her på kontoret og eventuelt ude hos dine kunder.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Ligula Hospitality Group
Housekeeping Assistant

Ligula Hospitality Group

Does it motivate you to give other people a good experience? Then you are the new talented colleague we would be happy to have on our team.

You will be housekeeping assistant in a hotel with 127 rooms. You will be part of a good and dedicated team. Your main work tasks will be:

 • Responsible for cleaning of rooms, public areas, restaurant and bar
 • Possibility to help in breakfast restaurant if interested
 • Make sure guest’s rooms expectations are met
Ligula Hospitality Group
AJ Vaccines A/S EHS Advisor

AJ Vaccines A/S, København

Brænder du for muligheden at arbejde med Environment, Health & Safety (EHS) og har du lyst til at være med til at implementere og sikre efterlevelse af miljø- og arbejdsmiljørelaterede forhold i en vaccineproducerende virksomhed? Så er det måske dig vi søger til at styrke vores centrale indsats på EHS området.

Opgaverne i Environment, Health & Safety er mangeartede. Vores kerneopgave er at medvirke til at sikre, at AJ Vaccines efterlever gældende regulering indenfor miljø, arbejdsmiljø, beredskab, indeslutning af smittefarlige agenser samt biologisk risikoledelse iht. WHO´s krav til indeslutning af poliovirus.

Arbejdernes Landsbank
Kunderådgiver til Valby eller Enghave

Arbejdernes Landsbank

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at blive en del af danskernes foretrukne bank? I Arbejdernes Landsbank har vi en mission om at skabe værdi for danske familier gennem finansiel rådgivning og service på et højt fagligt niveau.

Din vigtigste rolle som kunderådgiver er at sikre flere og endnu mere tilfredse kunder. Det gør du ved dine primære arbejdsopgaver, som bliver at:

 • Yde personlig og ansvarlig rådgivning for din egen portefølje af privatkunder
 • Sikre kreditkvaliteten af din kundeportefølje
 • Markedsføre banken i lokalområdet gennem aktiviteter og events
Arbejdernes Landsbank
Gem
Reservelæge til introduktionsstilling ved Patologi, Regionshospitalet Viborg
En stilling som reservelæge i introduktionsstilling ved Hospitalsenhed Midt, Patologi, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse pr. 1. maj 2023
Region Midtjylland, Viborg
Region Midtjylland
Indrykket:
Rengøringstekniker til Ans Pavillon
Tror du også på, at den bedste rengøring opnås i tæt dialog med kunden?
Silkeborg Kommune, Silkeborg
Jobcenter
Indrykket:
Butiksassistent
Billigblomst Århus søger en medarbejdere som evt. studerer, til arbejde omkring 8 timer pr. uge til alsidige butiksopgaver.
BilligBlomst Aarhus A/S, Aarhus V
Jobcenter
Indrykket:
Kreativ kok eller cater til nat til personalerestaurant hos Siemens Aalborg
Vi mangler en udlært kok eller cater i vores personalerestaurant hos Siemens Gamesa i Aalborg.
Compass Group Danmark A/S, Aalborg Øst
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Lagermedarbejder
Lige nu søger vi nemlig lagermedarbejdere, der har lyst til at gøre en forskel, og som kan lide at have travlt og se resultater af deres arbejde.
Firtal, Lystrup
Firtal
Indrykket:
Gem
IT-supportere og IT-teknikere til Communication and Information Systems på Flyvestation Karup
Her kan du få et indtryk af de mange uddannelseslinjer, der gør Forsvaret til en af landets mest alsidige uddannelsesinstitutioner.
Flyvestation Karup, Karup J
Flyvestation Karup
Indrykket:
Gem
Specialpædagog med erfaring eller interesse inden for neuropædagogik
Vil du arbejde med børn og unge med erhvervet hjerneskade og støtte dem videre til en meningsfuld hverdag i et tæt tværfagligt samarbejde?
Hjerneskadecenter Virum, Virum
Hjerneskadecenter Virum
Indrykket:
Gem
Teknisk Tegner
I KT Stålindustri fremstiller vi komponenter i metal for en bred kundeportefølje.
KT Stålindustri A/S, Slangerup
KT Stålindustri A/S
Indrykket:
Gem
Barselsvikariat: Skolepædagog på fuldtid til Idræts-SFO
Som skolepædagog hos os bliver du en del af både skolens og SFO'ens hverdag.
Rødovre Kommune, Rødovre
Jobcenter
Indrykket:
Køng Idrætsvuggestue og -børnehave Daglig pædagogisk leder til lille integreret institution

Køng Idrætsvuggestue og -børnehave, Glamsbjerg

Har du lyst til at arbejde i en lille integreret institution, der har egen skov og en brusende å i baghaven? Er du optaget af motorik og udeliv? Synes du, det kunne være spændende at være med til at lede og præge en lille institution, mens du beholder den tætte kontakt til børnene? Så har vi stillingen til dig.

Vi søger en fuldtidsansat daglig pædagogisk leder, der både skal have fingeren på pulsen i hele institutionen og være en af de primære voksne i enten vuggestue eller børnehave. Køng Idrætsvuggestue og -børnehave hænger sammen med Køng Idrætsfriskole. En fremtidig daglig pædagogisk leder kommer derfor til at dele ledelsesansvaret med skolelederen.

Q8 Danmark A/S Salgsassistent til Q8 Hvidovre, Stamholmen

Q8 Danmark A/S

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad.

På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 24 timer pr. uge. Du vil primært arbejde i hverdagene, kl. 05:00-13:00.

Topsil GlobalWafers A/S Software Quality Controller - til automatisk produktion

Topsil GlobalWafers A/S, Frederikssund

Holder du af en dagligdag med mennesker i centrum, kan du lide en arbejdsplads og fabrik, hvor dine kollegaer og dermed SW-brugerne er helt tæt på dit arbejde, og hvor der ikke er langt fra ide til handling? Så er den nye rolle som Software Quality Controller - til automatisk produktion noget for dig!

Dit primære ansvar vil bl.a. være at:

 • Specificere brugerkrav ifm. SCRUM-planlægning og repræsentere brugere i SW-teamet
 • Sikre at SW kører optimalt døgnet rundt
 • Sikre systematisk fejlfinding af SW-systemerne på maskiner og indrapportere fejl

Hvis du er vores kommende kollega, kan du forvente en høj grad af arbejdsglæde med en personaleforening, pensionsordning og sundhedssikring.

Scandic Hotel A/S
Housekeeping Manager, fuldtid, Scandic Opus Horsens

Scandic Hotel A/S, Horsens

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at åbne nye døre, så tror vi på, at du er vores nye Housekeeping Manager på Scandic Opus Horsens.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over alle kroge og er god til at give ren besked, lede og dele viden, mål og nye muligheder. Og vi ved, at du med din faglige stolthed altid går forrest og er til inspiration for dit team og alle andre, som arbejder sammen med dig. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi på gangene. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ansvar for Housekeeping, som består af 8 Team Members
 • Daglig ledelse, coaching af teamet og deltagelse i driften
 • Kvalitetssikring af rengøringen, afdelingens opgaver og mål
Scandic Hotel A/S
Habitus
Servicetekniker til drift og vedligehold rundt på pædagogiske botilbud i Nordsjælland

Habitus, Hillerød og Helsinge

Sætter du en ære i det praktiske arbejde? Formår du at arbejde selvstændigt og prioritere dine opgaver? Så er du måske vores nye kollega.

Du vil have ansvaret for drift og vedligeholdelse af bygningerne og vil starte dine dage på skift mellem vores afdeling i Hillerød og vores afdeling i Helsinge, hvor de fleste opgaver også skal varetages. Derudover skal der drives opsyn med vores afdeling i Salten indtil den starter op.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Renholdelse og vedligeholdelse af bygninger og grønne arealer
 • Småtilpasning af inventar i lejligheder
 • Tilsyn af ventilation-, vand- og varmeinstallationer
Habitus
SCADA International A/S
Com­pli­an­ce Manager

SCADA International A/S, Silkeborg

As our Compliance Manager, you will have the opportunity to work with compliance across various sets of standards, combined into our Integrated Management System. You will enter a newly established role, where you will be influential in how we shape and reach our goals for compliance within our integrated management system.

SCADA International A/S

We are offering an exciting opportunity to work with an area that will have increased strategic importance in our organization. As our Compliance Manager, you will be responsible for safeguarding that we live up to the high standards we set for ourselves, as well as providing insights to management on how we ensure our further compliance.

SCADA International A/S
Banedanmark
CAD- og BIM-koordinator til digitale jernbaneprojekter

Banedanmark, København

Vi står overfor den praktiske realisering af den politiske vision for en grøn og bæredygtig bane, som binder Danmark bedre sammen. Har du lyst og mod på at arbejde med CAD og BIM i en praktisk virkelighed?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dine opgaver bliver delt mellem udvikling og implementering af BIM for projekter og vedligeholdsopgaver og CAD-koordination for en række anlægsprojekter.

Som CAD-koordinator består dine opgaver i at følge et projekt igennem projekteringsfaserne og facilitere 3D modelgennemgang af leverancerne for sammen med projektledelsen at verificere, at det projekterede grundlag er bygbart.

Banedanmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV