Jobindex

Vores allesammens karriereunivers – med de rareste mennesker bag

Jobindex startede i stuen hos grundlæggeren Kaare Danielsen i 1996 i noget så eksotisk som Los Angeles og er vokset til at være både et jobsite og et af Danmarks største rekrutterings- og employer branding-bureauer. I dag er vi mere end 300 kolleger fordelt på Jobindex, Danmarks største it-medie Computerworld, StepStone Danmark og Computerworld it-jobbank.

Til trods for starten i USA, er Jobindex en helt igennem dansk virksomhed og førende på vores felt. Men her stopper vi ikke, for vi ser også ud i verden og tager til stadighed kampen op med nogle af de helt store medier og konkurrenter inden for branchen.

Vi har til huse i lækre, nyindrettede kontorer i Valby – lige ved Ny Ellebjerg Station og tæt på O2-ringvejen. Og vil du af og til arbejde hjemme, har Corona lært os, at fleksibilitet i hverdagen gør os stærkere – og giver overskud til godt samarbejde.

Plads til at være den, du er

Når du træder ind ad døren i Valby, vil du opleve et væld af forskellige kolleger. For vi har en helt unik kultur, hvor der er plads til den enkelte. Nogle klarer arbejdsdagen i sutsko – andre i stiletter.

Fælles for os er, at vi sammen udfører et professionelt stykke arbejde for vores kunder. Samtidig nyder vi en masse goder, fx en lækker kantineordning, forskellige fester, løbeklub, krea-klub, personaleforening – eller plads og rum til at fordybe dig.

Vi hører tit fra nyansatte, at de føler sig taget ekstraordinært godt imod. Det er ganske enkelt, fordi vi gerne vil hinanden – og fordi vi synes, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Så selvom vi har travle dage med rygende telefoner og fulde indbakker, er der altid tid til en snak og et smil. Hvilket er heldigt, for hvis der er noget, vores direktør går op i, så er det arbejdsglæde.

Kan man være specialist med en bred viden?

Ja, det kan du i Jobindex. Her kommer du nemlig ofte til at beskæftige dig med alle typer af job i alle typer af virksomheder.

Derfor får du hurtigt en bred og dyb forretningsforståelse af HR, arbejdsmarkedet og det danske erhvervsliv. Og den viden kan du bruge i din rolle, hvor du oftest er ansat til en specialiseret opgave, fx inden for salg, rekruttering, kommunikation eller IT.

Uanset din rolle, vil du få friheden til at løse opgaven på den måde, som du finder bedst i samråd med din leder. Og hvis du får en ny idé til at gøre noget smartere eller bedre, vil vi meget gerne høre om det.