Få en personlig jobvejleder

Du kan få gratis og personlig jobvejledning via Jobindex. Jobvejlederen kan hjælpe dig med sparring i forbindelse med din jobsøgning.

Jobvejledning er for dig, der har brug for lidt hjælp og sparring i din jobsøgning. Det kan fx være hjælp til dit CV og dine ansøgninger, inspiration til hvilke job du kan søge, ideer til brancheskift eller sparring til en evt. jobsamtale.

Jobvejledning via Jobindex:

  • Alle med et CV på Jobindex kan få en jobvejleder
  • Jobvejledningen er gratis
  • Jobvejlederen får adgang til dine kontaktoplysninger og alle oplysninger på dit CV

Sådan får du en jobvejleder

For at få en jobvejleder skal du først have et aktivt CV på Jobindex. Du kan oprette et CV her.

Se listen af vejledere igennem og vælg den jobvejleder du synes passer bedst til dig og dit fagområde. Herefter får du mulighed for at kontakte vejlederen. Vi anbefaler, at du skriver en mail og vedhæfter dit CV og fx et par ansøgninger. Resten er op til jer.

Hvad kan du forvente af din jobvejleder?

Din vejleder kan ikke direkte skaffe dig et job. Til gengæld kan vejlederen give dig feedback og sparring på fx ansøgninger, CV, brancheskift og netværk. Vejlederen arbejder frivilligt, muligvis ved siden af sit normale arbejde, så vær opmærksom på, at vejlederen ikke altid vil kunne svare hurtigt tilbage.

Jobvejlederen kan ikke hjælpe dig med større problemer eller give dybdegående karriererådgivning. Her skal du kontakte jobcenteret, din a-kasse eller fagforening.

Hvem kan blive jobvejleder?

Alle, der har arbejdet med ledelse eller HR kan melde sig som frivillig jobvejleder hos Jobindex. Du bliver altså vejledt af erfarne personer, der har prøvet at være med til at ansætte og kan give dig feedback så du fremstår bedst muligt.

Tip: Meld dig ind i et jobsøgningsnetværk

Det kan også være en idé at melde sig ind i et jobsøgningsnetværk. Det kan nemlig være ensomt at søge job. Med et jobsøgningsnetværk kan du få inspiration og hjælp fra andre, der er i samme situation. Måske kan du også være med til at hjælpe andre? Jobindex anbefaler netværket Powerjobsøgerne, som er et frivilligt netværk af jobsøgende.