Download CV-skabelon

Hvordan skal et CV se ud? Hvad skal det indeholde? Download et gratis eksempel på en word skabelon til CV her.

Brug vores CV-eksempler til at lave dit eget udkast med dine data. Skabelonerne viser begge et overskueligt, klassisk CV, der indeholder det, du behøver – et hurtigt overblik uden kreativ opsætning. Dit CV skal kunne fungere både som online CV og på print, og vores gratis CV-skabeloner fungerer til begge dele.

Kompetence-CV

Kronologisk CV

Bliv fundet af arbejdsgivere og recruitere på Jobindex
Opret dit CV her

Kompetencestyret CV

Hvis du er nyuddannet eller kun har et enkelt ansættelsesforhold bag dig, vil vi råde dig til at skrive et kompetencestyret CV.

Fordelen ved det kompetencestyrede CV er, at vægten ikke ligger på dine konkrete ansættelsesforhold, men derimod på dine kompetencer. Det kompetencestyrede CV fremhæver altså, hvad du kan, frem for, hvor du har været ansat. Dette er en fordel, hvis du er nyuddannet eller kun har et enkelt ansættelsesforhold bag dig, for du vil altid have opnået forskellige kompetencer eksempelvis i forbindelse med studiejob, foreningsarbejde e.l., som du kan skrive på dit CV.

Til forskel fra det kronologiske CV, hvor den personaleansvarlige er nødt til at lede efter dine relevante kompetencer, fordi de står forskellige steder i CV'et, har du i det kompetencestyrede CV mulighed for at skrive dine kompetencer ét sted, selvom du har erhvervet dig dem på forskellige måder.

Det kompetencestyrede CV indledes med et resumé/præsentation, hvori du beskriver dit afsæt for at søge stillingen. Herefter følger en beskrivelse af dine 3-5 nøglekompetencer i forhold til den søgte stilling, og netop her er endnu en fordel ved det kompetencestyrede CV. Du kan nemlig målrette CV'et den stilling, du søger, og den virksomhed, du søger en stilling i.

Kronologisk CV

Det kronologiske CV er det klassiske CV.

I det kronologiske CV redegør du for dine ansættelsesforhold, uddannelser o.l. i omvendt kronologisk rækkefølge. Det betyder, at du skriver dit seneste ansættelsesforhold først, og dit første sidst. Under de punkter, som du synes, er særligt relevante i forhold til den stilling du nu søger, skal du kort beskrive dine væsentligste opgaver, resultater og erfaringer.

Fordelen ved det kronologiske CV er, at det giver et godt overblik. Denne type CV egner sig særligt godt til folk, der har et langt karriereforløb bag sig. Hvis man til gengæld er nyuddannet eller kun har et enkelt ansættelsesforhold bag sig, kan det kronologiske CV let komme til at se lidt tomt ud.

Hvis du vil have et CV til at se professionelt ud, så kan du benytte dig af nogle af vores skabeloner. Vores samling bliver løbende udbygget, så vi holder dem uptodate.

Husk, at skabeloner til CV er et forslag. Der er ikke noget rigtigt og forkert i forhold til hvordan et CV skal se ud.

Opret dit CV hos Jobindex og lad jobbet finde dig

Du kan også oprette et online CV direkte her på Jobindex. Tusindvis af personer bliver hvert år fundet af arbejdsgivere og rekrutteringskonsulenter i vores CV-database og tilbudt job.

Opret dit CV på Jobindex