Om Jobindex

Jobindex er Danmarks største jobportal. Vi giver den mest komplette oversigt over ledige job i Danmark. Med over 30.000 jobannoncer, mere end 120.000 CV'er og ca. 600.000 unikke brugere om måneden er Jobindex Danmarks største jobmarked. Vi er samtidig virksomhedernes rekrutteringspartner.

Mission og vision

Jobindex' mission er ...

at hjælpe kunden med at finde kvalificerede kandidater via internettet - at hjælpe den jobsøgende med at få et overblik over jobmarkedet.

Jobindex' vision er ...

at være bedst på service og ansøgerfelt samt at have det største udbud af relevante job.

Vores anden mission: At få jobglæde og trivsel på dagsordenen

Vi i Jobindex ønsker at engagere Danmark i en fælles mission, hvor vi sammen fremmer jobglæden. Jobglæde og trivsel skal frem i lyset og på agendaen, for vi mener, at med mere jobglæde i hverdagen er alle vindere. Derfor vil vi fremme jobglæden i Danmark.

Vi gør det blandt andet ved, at medarbejdere giver deres vurdering af nuværende og tidligere arbejdspladser, så det bliver lettere for alle at finde de gode arbejdspladser.

Jobindex som arbejdsplads

Jobindex ligger i Valby, og vi lægger vægt på at være en god arbejdsplads. Klik videre til vores virksomhedsprofil, hvor du kan lære meget mere om, hvem der arbejder hos Jobindex, hvad vi laver, og hvordan vi er som arbejdsplads. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Jobindex koncernen

Jobindex ejer mediehuset Jobindex Media. Jobindex Media er en paraplyorganisation for it-mediet Computerworld, kursusudbyderne IDG Kurser og Jobindex Kurser, konferencearrangøren Computerworld Events, community-sitet Eksperten.dk og telemarketingbureauet IDG Direct. Derudover ejer Jobindex StepStone Danmark og Computerworld it-jobbank, som er jobportaler med fokus på hhv. ledere og it-specialister.

Historien om Jobindex

Hvem kunne have forestillet sig, da Kaare Danielsen i 1996 sad i nattetimerne i Los Angeles og rodede med det nye, fascinerende, dragende og endnu helt jomfruelige internet, at han ville skabe en hjemmeside, som 25 år senere havde præsenteret danskerne for over tre millioner nye jobtilbud? Få her historien om Jobindex’ udvikling fra at være en lille opstartsvirksomhed til at være Danmarks største rekrutteringsnetværk.

Jobindex' samfundsansvar

I Jobindex ønsker vi at påtage os en ansvarlig rolle i samfundet, og vi arbejder derfor aktivt med CSR (virksomhedernes sociale ansvar).

Kontakt

Jobindex A/S
Carl Jacobsens Vej 29-31
2500 Valby
CVR-nr. 21367087

Har du brug for hjælp til din jobsøgning, kan du finde svar på hyppigt stillede spørgsmål her eller kontakte os på [email protected]

Har du spørgsmål til produkter eller priser, kan du kontakte os på 38 32 33 55 eller [email protected]

Din kundeside kan du finde direkte kontaktoplysninger på din kontaktperson.

Har du spørgsmål til vores øvrige indhold på jobindex.dk, kan du kontakte Jesper Biermann, marketingdirektør, på [email protected].

Jobindex støtter

Jobindex støtter bl.a. følgende organisationer:

Lige Adgang

Powerjobsøgerne
Pressenævnet