Skab struktur i din jobsøgning

ANNAWAY er et gratis online-forløb for jobsøgere. Her får du de redskaber og øvelser, du skal bruge for at kunne trænge igennem til virksomheder og beslutningstagere. Det gør dig i stand til at skabe eller finde det job, du brænder for.

Anna Nyboe, der har udviklet programmet, holder dig i hånden igennem hele processen, og via video, lydfiler eller tekst guider hun dig igennem de enkelte trin, så du gradvist nærmer dig drømmejobbet.

Start forløbet i dag, og oplev hvordan du med et professionelt forløb kan skabe dit næste job.

Skab en karriere, du elsker

Med Jobindex’ kursus ANNAWAY bliver du skarp på dine kompetencer, og hvad du har lyst til at arbejde med, ligesom du får:

  • Guides til ansøgningen og telefonopkaldene
  • Jobinterview- og forhandlingsteknik
  • Hjælp til at udarbejde en strategi til at skabe det rigtige job
  • Forslag til forbedring af CV, anbefalinger og LinkedIn- og Jobindex-profiler

ANNAWAY er både for dig, som er jobsøgende og for dig, som er i et job, men ønsker et nyt. Du får redskaberne til at finde ud af, hvad dit næste job skal indeholde, og hvordan du skaber det.

Praktisk information om ANNAWAY

ANNAWAY består af 6 moduler med video, podcasts eller tekst, der åbnes i takt med, at du bevæger dig igennem kurset.

Videoerne/podcastene tager samlet set små 2 timer at se eller lytte til. Dertil kommer den tid, du vælger at bruge på øvelser og personlig refleksion.

Videoerne/podcastene tager samlet set små 2 timer at se eller lytte til. Dertil kommer den tid, du vælger at bruge på øvelser og personlig refleksion.

Tag ANNAWAY i dit eget tempo

Du kan tage kurset i dit eget tempo, og du kan sprede det ud over længere tid. Du behøver ikke tage hele ANNAWAY på én gang. Du kan se videoerne eller downloade podcasts og lytte til dem, mens du laver noget andet – fx på farten, i køkkenet, mens du træner eller går en tur ...

For at kunne tage ANNAWAY, skal du oprette en brugerprofil. Det tager kun 2 minutter og sker automatisk, første gang du går i gang.

Start forløbet med det samme