Få viden om arbejdspladserne

Søg efter virksomheder og få viden om arbejdspladsen, ledige stillinger, regnskabstal og meget mere. Du kan også se evalueringer, hvor stjerner og kommentarer guider dig til forholdene og jobglæden på de danske arbejdspladser.

Se, hvor de gode arbejdspladser findes

På vores virksomhedsprofiler finder du nuværende og tidligere medarbejderes evalueringer af deres arbejdspladser. Medarbejderne har evalueret ved at give virksomheden stjerner fra 1 til 5 i en række kategorier og skrive en uddybende kommentar.

Evalueringerne på virksomhedsprofilerne er dit unikke indblik i virksomheden og skal hjælpe dig med at vurdere, om arbejdspladsen er den rette for dig.

Følg virksomheder, du er interesseret i

Du kan vise din interesse i virksomheder ved at følge dem på Jobindex.

Følgende sker, når du følger en virksomhed:

  • Virksomheden kan se dit CV i personlig form – også selvom du har et anonymt CV. Virksomheden kan se dine kontaktoplysninger og tidligere arbejdsplads(er), som ellers er skjult, hvis du er anonym. De kan derfor bedre vurdere, om du er en relevant kandidat.
  • Du kommer på en hot-liste til udvalgte stillinger. Når virksomhederne har en stilling på Jobindex, får de en liste over kandidater, der passer til stillingen og har vist interesse for virksomheden.